Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Våga släppa den som tagit och våga återvända hem, våga återigen"


I medvetenhet är livet starkt.

"Du är inte klok, lägg på." Var det allt han sa i telefonen eller fanns där inte en liten glimt av hopp i rösten, något som fick mig att kämpa vidare för en ny återförening.

Tidigare: Det var två jaktkompisar som var med samma kvinna inom 24 timmar.En av dem blev fader till en liten flicka så söt och så lik den kärleksfulle jägaren av dem. Den andre jägaren var efterhängsen-den gravida kvinnan och avgudade sin kompis så mycket att han trodde sig vara gravid med honom. "Den här gången ska jag ha barnet" vrålade han till den gravida kvinnan och med dessa ord började så misshandeln. Under många år som följde misshandlades kvinnan och hennes äldre barn och det lilla spädbarnet så svårt att kvinnan tog mod till sig och ringde till den kärleksfulla jägaren som var bosatt sig i Borås men som tidigare varit på "byggbesök" hos kvinnans föräldrar, den gången jägaren gjort ett nytt försök med henne. "Du är inte klok, lägg på" var allt han sa när hennes budskap så klart var "Rädda min dotter från honom." Hjälp mig! Snälla du förstå.

-Han ville inte, jag lade på luren.
-Men han kunde ha räddat dig!
-Ja, och kanske min lilla flicka.

(Idag över 20 år senare, väntar modern få återse sitt barn.)

-Om du läser min text, livet är starkt i medvetenhet.
-Följ ditt hjärta på din väg över farorna som du sett.
-Att bli medveten om det omedvetna, lite drömförståelse och egna tolkningar av svåra frågor kan förlösa och livet börjar om med de egna val som vi gjort senare.

-Ni vänder och vrider på en enda fråga,
Vem som är den rätta fader till barnet?
-Ja, det är väl klart, rätt ska vara rätt!

(En som står henne nära säger så här.)

-Och det skulle underlätta läkningen
av de sår som flickebarnet fått av det.
-Vi tycker faktiskt om Sofinas, fader..

___

"Du är inte klok, lägg på luren, blev du gravith"

-Ja, med ett kärleksbarn, ville jag skrika,
men lade sen bara på telefonen, för alltid..

Finns du i mina tankar.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-01 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP