Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tampongtanke!

Tampong!
Ett ord, som svar på någonting, som jag inte minns.
En tvångstanke, måste skriva ner den!
Eller är det, att skriva ner den, som är en tvångstanke.
Följer den blint, eftersom jag inte allt om den minns!




Bunden vers av Mim
Läst 165 gånger
Publicerad 2017-08-01 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim