Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


We are born into thunder!

It’s so fragile

This world of flesh

 

We are born into thunder

Sinners and soul eaters

 

Yes we truly seek our likes

This world of Tellus is all but a lie

 

The bubbel soon will burst

And the illusion will be reviled

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-07-26




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 451 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-08-01 12:01



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Illusionerna är ett jobb att få bort: de är insisterande.
2017-08-02

    ej medlem längre
Fin och dramatisk.
2017-08-01

    ej medlem längre
Orden faller som guldregn - vackert!
2017-08-01

    ej medlem längre
Tycker om den här dikten, de starka bilderna att vara född i/till åska, jordens bubbla som är på väg att spricka!
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin