Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

500 Steg, Samlad Fakta!

Saker som skall fixas; Tröttheten skall utplånas, eller pågå, aldrig Slumra!
Kaffe 1 kopp om dagen , inget mera än en kopp! Diska varje dag! Lyssna/Översätt Enya varje dag , till ditt liv. Översätt Medicinsk Mindfulness i vardag och helg. Översätt, som i Praktisera! Sluta ät Godis! Ät Frukt! Smoothie istället för den där Kaffekoppen/arna! När sommaren är slut! Slänga Gamla Kroppsprodukter och Smink. Rensa i kryddhyllan, Rensa ut kläder du inte använder, gör garderoben klar för vinterkläder, Byt ut dina löparskor minst en gång om Året, Gör dig av med gammal elektronik på Återvinningsstation, Städa i kyl och frys, Frosta av. Sälj saker som inte används, Ha bara jackor för rätt säsong framme, de andra i förrådet, eller i en garderob där de inte syns. Lösning för smutsiga skor, en ny dörrmatta, ett nytt skoställ, eller en matta längre in i hallen, som tål smuts. Receptet för att bli Lycklig, och håll på med det ständigt! Glöm inte bort! Några gram av Naturen, Beröring, Doft, Känna blommorna och Bergen. Ett par Teskedar Träning, för att röra på din kropp och ge rytm till ditt HJÄRTA, En bra dos av meditation, för att komma i kontakt med dig själv och världen , En exakt dos sömn varje natt för att vila och låta din fantasi flyga! Flera av dina favoritlåtar, för att sjunga och dansa och söta dina dagar, glöm inte att le mycket och ge massor av kyssar och Kramar! Hitta dolda ställen överallt och lägg dig ner för att titta på himlen, kom ihåg den speciella ingrediensen; Krama de du Älskar mest! Sluta aldrig le, se livet med optimism och hopp.




Bunden vers av Mim
Läst 158 gånger
Publicerad 2017-08-01 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim