Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Replipunkt

Jag ser ofta en mås 

som ställer sig och tronar

på en husnock

där han spejar ut över omgivningen

När han så idogt flyger omkring

och inspekterar sitt revir

så behöver han ha en replipunkt

att ta igen sig på

och samtidigt kunna få överblick

över sin omgivning

Jag får genast en association

till vårt mänskliga beteende

Vi flyger också och far i våra liv

och behöver en replipunkt av något slag

där vi kan återhämta oss och få nya krafter

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2017-08-01 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP