Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DET SKA MYCKET TILL INNAN MAN GLÖMMER HUR MAN SKRATTAR HAR JAG FATTAT!


HAR JAG TÄNKT, EN KOMISK TANKE

 

undrade för två sekunder  sedan

vad var det nu jag tänkte på igen

 

minnet är två sekunder långt idag

så efter två sekunder minns jag inget

 

därför undrar jag vad jag tänkte

vad var det nu för två sekunder sedan

 

.... WOW! ... 

:D ))))) HA HA HA HA

 

återvändsgränd med två sekunders loopande

sedan kommer jag plötsligt ut på andra sidan

 

fyra sekunder strömmar emot mig, wow!

vad skönt tänker jag, hm? ...

skulle göra det och det och det och det ...

men så plötsligt svänger det och börjar om

 

skrattar ihjäl mig! har inte glömt det i alla fall! 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Solstrale VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-01 13:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Blir glad över dina ord. en text med flyt.
2017-08-01

  Quasimodo
Skrattet förlänger livet och håller det levande, om jag minns rätt!?
2017-08-01

  Marianne Räf
Skönt, när minnet återvänder!!
2017-08-01

    ej medlem längre
:-D Alltid bra att kunna skratta åt sina egna påhitt. På så sätt blir livet alltid roligt. :-)
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP