Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

 

Solens strålar lekte över hennes strålande självklarhet

lugnet skrek ikapp med stress

hon är harmoni själv~ på gränsen till sammanbrott 

dansar på en tunn linje 

har förstått

livet sker mitt mellan oordning och kontroll

hon dansar just mitti




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-01 13:37



Bookmark and Share


  cilax VIP
fina stråk
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise