Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

I ett hål av svart
Jag kan inte ramla för det finns inget som tar emot
Jag kan inte gråta för det finns inget att gråta för
Det går inte att skrika för ingen hör
Jag vill inte ha tröst för det hjälper inte
Jag vill inte ha empati för det känns överflödigt
Men jag behöver ändå
Vad vet jag inte
Men det känns som jag ska ramla åt alla håll liksom plankor som förlorar golv och tak
Det är bara att än har det inte hänt
Men snart
Plockepinn
Det kan ske vilken dag som helst
Vilken morgon vaknar jag upp till mera garn?
Jag ringde för jag behövde stöd
Men jag fick inget
Jag fick gå o äta en macka till
O dricka vatten
För ojojoj så sur jag lät




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-01 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena