Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnifikt

Lakanen som snor sig
och blir fuktiga
Ditt grepp som håller om mig
och blir hårdare
Mina läppar som darrar
och blir ett leende
Dina ögon som sluts
och blir tindrandes

Min kropp som skakar
blir stilla
för en timme
för två

för alltid




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-01 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad