Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta alla chanser...

Detta leende snart försvinner
men kyss oss påminner
om heta da´r som var
javisst hänger den ännu kvar...

Men bakom det gröna
jag ser att det gulnar...
Den gör sig liksom i smyg
beredd att dra...

Så då är det väl bäst att man
slänger ut sig på gräset igen
innan den försvinner
när man vet om
bakom arbetet det
som frisk skönhet ännu döljer
för man vet ju vad som sker
när sommaren sin
rullgardin drar ner...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-01 16:48



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Väl skaldat, ja det gäller att ta vara på det som är.
2017-08-10

  Salvation Pepper
Ja, man får njuta av det man får.

Det får handla om kvalitet istället för kvantitet.
2017-08-02

  Ezmeralda VIP
Den här gillar jag, man får passa på som du säger.
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt