Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okej. Fick i dag ECT beviljad. Minst tolv behandlingar, vilket betyder tre behandlingar/vecka i fyra veckor [minst]. Kommer därför vara snurrig, elektrifierad i pallet och kanske inte så aktiv här. Hav misskund med en nöd, kära vänner. Puss! <3


Misantropen

 

misantropen är min enda vän

en transparent genomärlig skugga

vars kastspyor över falskmyntarna

målar upp hat av kärlek och empati




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-01 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
önskar dig god bättring
kram <3
2017-08-05

  Öknens Ros VIP
Önskar dig allt gott, att behandlingarna hjälper.
Som vanligt skriver du med samma mörka toner som är ditt kännetecken, vilket du behärskar till fullo.
2017-08-02

  Syrran77
Hoppas behandlingen ger dig det du behöver
Dina poetvänner finns kvar här när orden åter svämmar över
2017-08-02

  Maria Marängsviss VIP
Du lyser mitt i mörkret!
"kastspyor över falskmyntarna
målar upp hat av kärlek och empati"
Du har en helt egen röst!
Var rädd om dig <3
2017-08-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Du, svarte riddare i nöd, skriver sanningar om det människan helst inte vill se. Enklast är att blunda. Men du ser.
Hoppas behandlingarna gör underverk.
2017-08-01

    ej medlem längre
Misantropen kan vara ett pansar fodrat med taggar....
Du skriver så det gör ont ända in i hjärtat att läsa.


2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP