Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en nypa socker går allt ned

Numera får man ta allt

med en nypa socker

om man ska stå ut




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-01 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det har du alldeles rätt i!
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP