Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss ...

 

 

som svalkande vind

snuddar vi varandra i själen

vi tämjer vår ängslan

i en kyss av närhet

intimitet är en bro

mellan vår innersta kärna

intensitet blandas med mjukhet

en dropp av tillit 

bygger bo i vårt vi

som kronblad av trygghet 

växer vi

var för sig och ihop

tills tidens ände




Fri vers av Rise Little One
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-01 20:33



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Din dikt talar kärlekens språk i ord och bild.
2017-08-02

  Quasimodo
Ett möte i intensitet och kärlek fyllt av växtkraft och trygghet
2017-08-02

    ej medlem längre
Dina ord är som en vacker viskning.
2017-08-02

  Nils-Robert
Mycket bra skriven dikt om den innersta kärleken.
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One