Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avresan bär jag ständigt


Känns min oros minuter
din bortavaros timmar
sekunderna saktar in

hågkomstens panta rei
huvudled till det inre
men vägar löper fjärran

Bränns då opalen i handen
mina hårt knutna anletsdrag
anlöper alla hamnar

solregn vid din hemkomst
tillvarons expansion
avresan bär jag ständigt




Fri vers (Modernistisk dikt) av BenGust VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-02 05:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP