Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påverka ödet

Det finns en outgrundlig mening i allt som ske

för en människa

Och var och en kan försöka göra vad som kan göras

för att påverka sitt öde




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-02 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP