Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


DOFTER

barrskogens dofter

längra jag till

doften av av tjärnen

med sitt svarta glittrande vatten

drömmer jag om

när jag sitter på altanen

njuter av sommaren

som i dag är här

om den stannar tills i morgon

det visar sig då

jag försöker stänga av hunden

som skäller

och gjort så i några timmar

ägaren har svårt

att få tyst på den

det är en liten hund

det låter som den bjäbbar när den skäller

det doftar sommar

blommorna på altanen

ser ut att trivas

sallad, dill och persilja frodas

till och med spenaten

går till i år

jag tycker om dofterna

av jord  mylla och barrskog

naturens egna dofter

så jag njuter där jag sitter

och blundar på min altan

känner in allt

känner mig glad

över att äntligen fått en altan

som jag trivs att vara på

och att kunna odla det jag vill

 

anits 2 augusti 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-02 17:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2017-08-03

    ej medlem längre
härlig sommarkänsla i denna fina
2017-08-03

  Niliboy
Härligt i sommaren, se så än finns chans till att få njuta av den härligaste årstiden! Mycket fint skaldat skulle islänningarna säga!
2017-08-02

    ej medlem längre
Bra att det blev ordning på altanen då! Man får ta vara på dessa vackra dagar så länge de varar!
2017-08-02

  aol
Så vackert mediterat vännen,
2017-08-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP