Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lYsa

Jag vill måla ett löfte
gult som en sol, springandes med
solbruna barnaben.
Låta varmblå vågor slå mot ring
När mardrömmar hopas i timmen sen.

Jag vill ha dansande små fötter i
blomstergräs, fnittrade sånger runt hus. Mjuka maskrosor att vila hos när
kroppen fått nog av bus.

Den tavlan vill jag hänga hos många vänner
Så att det aldrig någonsin glöms,
Att djupt inne i vart levande hjärta
Finns en sommar som aldrig gömts.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-02 19:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar känsla i denna
somrig och skön!
Underbar solig bild till!
2017-08-12

  KYREUS of Sweden
Tack kära Annika
för Din älskvärda
generositet!
2017-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP