Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

canvas

Det vita bruset i fönstret
är bilden mot världen
Knastret i öronen
gör mig döv
för dina ord
Blundar jag ser jag
små stjärnor tändas och släckas
Som vattendroppar på glas
Knastret blir högre
högre
HÖGRE
Stjärnorna blir fler
Explosioner av svart materia blandas med ingenting
bruset fräter insidan av ögonlocken
Lämnar mig blind


på en vit canvas
målas osagda kärleksord




Fri vers (Fri form) av Bella H
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-02 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H