Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


så storma segel

och när du väcker mig genom morgonsol finns inget att förstå. du har ingen sommar. alla mina är nu dina. så gå i förtröstan skulle jag kunna säga. jag säger lev. och låt leva. där hör jag dig vila genom min sovrumsdörr. släpp taget älskling. jag har dem nu i mina händer. och dina.

Vänta dig allt. Inget är dig givet. Summera gräset vi skulle plantera. Doften, livet och dagen ger morgondagen. Jag älskar dig. Det säger jag sällan, men du har blivit min vana. Mitt liv. I det enkla, och det svåraste.

somna min älskling med din arm under mitt huvud. du gör det var natt jag önskar. lägg förståelsen därhän. vila. söta. vila. du är allt det där.

Stå stadigt och förankra målbilderna. Det är väl så man lever ett liv.

eller.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-08-03 00:29



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så livsbejakande och naturligt skrivet om livets tidslinje
2017-08-04

  Salvation Pepper
Tycker om det udda i "Summera gräset vi skulle plantera".

Fin dikt.


2017-08-03

    ej medlem längre
Din text är ren skönhet med stora djup och en sann innerlighet som skänker tröst.
2017-08-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra skrivet säger jag pånytt och pånytt, bra skrivet säger och känner hur livet alltmer släpper taget medan skriken tätnar och man faller neråt neråt neråt hoppas allt blir bra sedan och du - skräp i min kommentar du skriver så fint och jag vet att du är sann men jag faller och orden bara kommer nånstans ifrån så antar att det fanns något i din text som förlöste dem Tack !
2017-08-03

  lodjuret/seglare VIP
Texten förtjänar sin bukett av rosorna de röda, dess takt och ton gör dock blommorna som färska av dagens dagg lätt spröda.
2017-08-03
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP