Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelskådande och knottkunskap


Jag har skådat fåglar hela mitt liv.
Det slog mig just:
jag vet så lite om knott. Men
någonstans i världen finns någon
som har full koll på dem, även om
denne samtidigt har betalningsanmärkningar
och inte kan tala med sin tonårsdotter.
Vi är ett skruvat släkte, vi
människor. Vi har klockor
men inte tid. Vi har landat på månen,
ändå faller vi undan med blicken
då vi möter en tiggare eller skönhet.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 279 gånger
Publicerad 2017-08-03 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson