Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandad Kompott, is on the Top!

Kaosteori. Balance. Harmoni.

De tre Stegen!

Vissa får stå på stegen, andra inte, då täcker inte deras försäkring!

Kaosteori, och armbandet håller ihop allt, så Kaosteorin inte förstör, mer än som är nödvändigt!

Det är Nödvändigt!
Återgår, till plikten som är Livet!
Detta är livet, som någon skulle ha uttryckt det!
Ingen utryckning, ingen Panik!




Bunden vers av Mim
Läst 181 gånger
Publicerad 2017-08-03 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim