Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du tillför liv till stan och gör mig glad


Du är min talgoxe, kan vi säga så

Hej
jag gillar dig
du är tågvärden som pratar dalmål
en kulla i SLs vimmel

En gång har jag vinkat
du vinkade tillbaka
du är ung
jag är tanten i grön jacka
en av många säkert
Du gör stockholm levande
på ditt personliga vis

När sverige är som bäst
Jag hör dig en söndag igen
från min balkong
Det är lite som att höra talgoxen spela
på våren
och le för sig själv




Fri vers av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-03 10:30



Bookmark and Share


  Popangelov VIP
Underbar hyllning till det lilla som är det allra största.
2017-09-27

    ej medlem längre
Det är så sällan här på poeter jag hittar något som är riktigt bra men denna är just det: riktigt bra.
2017-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP