Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väggarna vrålar orden

Väggarna vrålar orden
ni inte sa
och golven stampar stegen
ni aldrig tog

Så jag kan inte höra
om era röster viskar nu
eller om era fötter trevar nu

Men jag kan vråla orden
ni inte sa
och jag kan stampa stegen
ni aldrig tog

 

 




Fri vers (Fri form) av Filifjonkan
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-03 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filifjonkan