Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss igen ...

 

vid dörren

möter jag ditt vackra leende

som smeker hela min kropp

vi famnas 

i ett hav av poesi 

som sprider sig långt över horisonten

som en ängel

i tystnad

formar du vårt vi

inga falska skuggor

ingen avigsida

 så enastående

är oss

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-03 13:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fin
2017-08-13

  Nils-Robert
Så finstämt och vackert skrivet om hur kärlekens vingar famnas
2017-08-04

    ej medlem längre
Poesi som berör.
2017-08-03

    Elisabeth Nilsson VIP
En ömsint och kärleksfull relation, beskriven i poetisk anda.
2017-08-03

  Quasimodo
Ett skönt och vackert möte här där en öppenhet famnar sig i ett oss!
2017-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One