Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarnas bok


Alla vi har den
Boken innanför pannbenet

Där tankar samlas i oändliga kapitel
En evighetsbok som ingen ser

Och ingen kommer någonsin kunna bläddra i den
Inte ens du själv

Detta är boken som inte ska läsas
Bara fyllas på
och bevaras som en helhet




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 546 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-08-03 22:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är just den förklaring ett jag kunnat leta efter utan att finna eller själv formulera, tidlöst skrivet.
2023-06-13

  Gin83
Riktigt bra och så sant
Sista stycket binder ihop det så perfekt

2017-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande