Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Garnhärvetrassel

Garnhärvetrassel prövar tålamod
Trasslar trasslande garn
Försjunken i härvor av trassliga tankar
Reder jag ut härvan av garn
nystar så ett perfekt nystan




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 190 gånger
Publicerad 2017-08-03 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion