Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga humorfröjder precis

I går kväll kunde man se filmen

"Vi hade i alla fall tur med vädret"

En sekvens i filmen visade en man

som var på besök hos doktorn

på grund av att han drabbats av hemorrojder

Den kvinnliga läkaren meddelade honom

att han drabbats av något som kallas

"Spanska kastanjetter"  (pele000tas granditos rectales)

Och sedan fick han med sig hem en uppblåsbar ring

för att det inte skulle göra ont att sitta

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 436 gånger
Publicerad 2017-08-04 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP