Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringar

Kan ni inte känna förändringarna i luften
I vindarna som tilltar
Hur vindarna flyger och far
Förändringar i vädret
Hur konstigt vädret nu har blivit
Och hur det nu kommer sig
För kan det vara så att vi nu har skövlat alla våra stora
skogar jorden runt och att marken nu
har blivit helt naken bar
Så nu finns det inget som kan stoppa vindarna
då det är vi själva som illa far
Ja, det har ju börjat att storma allt oftare
Förändringar, förändringar, förändringar
Frågan är nu hur mycket förändringar i luften
som vi klarar av
Och vi som alltid påstår att vi bryr oss om våra barn
och nästa generation
Förlåt mig om jag skrattar, ha ha ha
De här förändringarna är inte bra
Gör inte den endaste människa glad
Inte fler än de som tjänar pengar på det
Var och varannan gummiplantage där skogen
en gång i tiden låg med alla de vilda djuren
som sedan länge är borta nu
Inte så kul...

Förändringar!

Ken Cassel
4/8-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger
Publicerad 2017-08-04 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel