Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag 8 (På ljudspelare)



Prydnad

Din hud
ett kärleksbud
mjukare
än sammet,
dukare
av smekprogrammet.
Vi håller takten
på turen
genom kärlekstrakten.
Pakten
buren
av oss båda,
för förnuft fick råda.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-17 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP