Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måtte det finnas någon kärlek här

Stjärnriddaren sätter sig i sin unika raket och beger sig
i ljusets hastighet till utkanterna av universum
och för honom en helt ny planet
En blå planet precis som jorden där han tänker landa
för att se vad det är för atmosfär där
Och när han landar säkert full skiten med vapen
för att kunna försvara sig med
så tänker han för sig själv
Måtte det finnas någon kärlek här
För annars kommer det här att bli jobbigt...

Ken Cassel
4/8-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-04 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlekens hela längtan bor i dina fina ord.
2017-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel