Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med elrulle och dotter vid Lögarängsbadet i Västerås. Handikappvänligt så också rullstolar kan ta sig i vattnet. Bild:Sara Forslund.


Sköna Mälaren.


En ljuvlig dag

vid Mälaren

i Västerås


Njöt till max

och fin bild

av doppingar


Medhavd

matsäck

med kaffe


Tack Gud

för gåvan

att njuta




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-08-04 13:01



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Picknick är magiskt!
2017-08-07

  mare VIP
Detta är lycka ;))
2017-08-07

  Eva Helene VIP
Så fint och med känslan av tacksamhet som lyser här!
2017-08-05

  Jaseph
Underbart att få njuta!
2017-08-05

    ej medlem längre
Underbart med sådana gåvor!
2017-08-05

    ej medlem längre
Skönt att komma ut i naturen, det ser ut att vara ett trevligt område!
2017-08-04

  Ess VIP
<3härliga no är med Välsignade äventyr tillsammans i sommaren med gosaker<3<3<3
2017-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP