Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Cirkel

Agerar brandvägg för att du ska kunna vara

Maktbegäret tar sin del av kakan utan att lämna ett spår av samvete

Omättlig och oförstående

Här vilar en mörk värdegrund väntandes på förlåtelse

väntandes på en nystart




Bunden vers av David Jemsby
Läst 267 gånger
Publicerad 2017-08-04 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Jemsby
David Jemsby