Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ute med el rulle och dotter och stötte på både rådjur och hackspätt, rölleka och "rävrumpa" (åkerfräken)


I skogen nära mig.


Jag är så

obeskrivligt

glad över

att ha så

nära till skog


En skog

som får mig

att återupprepa

Elsa Beskowsagorna


...och minner om hur

mostrarna på 50 talet på

Vikbolandet i Östergötland

torkade rölleka på berget

och gjorde hälsobringande te

samt detsamma av "rävrumpa"


"Jag minns den ljuva tiden.

Jag minns den som igår"

(Anna Maria Lenngren)




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-08-04 13:24



Bookmark and Share


  Niliboy
Vi har långt till skogen, men ganska nära till älven å fåglarna. Där ligger åckså hälsans stig hjärtlung som jag brukar gå ibland!
2017-08-25

  Salvation Pepper
Den heliga och helande naturen.
2017-08-07

  mare VIP
Skogen är läkande
låter ljuvligt!
2017-08-07

  Eva Helene VIP
Så fint! Delar din känsla för skogen.
2017-08-05

  Jaseph
Skogen är en välsignelse. Där kan vi finna ro. Intressant med naturte. Kanske något att pröva?
2017-08-05

    ej medlem längre
Underbart med sparade ljusa minnen!
2017-08-05

    ej medlem längre
Härligt! Bäst att ta vara på de fina dagarna!
2017-08-04

  Ann V Åhsberg VIP
Låter underbart!
2017-08-04

  Palett
Härlig text som får ens tankar till barn-
domstiden med sagor och trollskogar !
Och fin bild av en gammelskog !!
2017-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP