Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De stora valen...


Stigfinnaren.


Det finns många val i livet, svåra att prioritera.
svara i telefon när man inte måste, svara på post,
ständigt vara tillgänglig och ”oumbärlig” hart
när en hel del massa olika tvingande måsten.

Vilka är de stora valen? Ge sig hän och leva
upp till sin dröm, kanske vara försiktig och
frånstötande för att undgå besvikelsen…
Valen kan bli för många, då är det bra om
någon orkar lyssna och lindra besvikelsen.

Lyssna för valen är många – kvalen – att
inte ha någon vid sin sida som stödjer,
delar sorg och smärta, men även glädje.

Stigfinnare och vägledning vore underbart
för att ta oss vidare i livet…finnas till för
varandra i livet.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 161 gånger
Publicerad 2017-08-04 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje