Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet är skrivet och tänkt är tänkt!


100 dikter.

Tack och adjö! Kanske ses och hörs vi
någon annanstans...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 281 gånger
Publicerad 2017-08-04 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje