Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORMEN

När den värsta stormen
lagt sej
och min själ
får lugn och ro
vill jag aldrig mera 
i ditt hjärta bo
Då öppndes dörren
och jaag fick komma ut
efter det
blir aldrig som förut
Då är mitt hjärta ärrat
av skadorna du gav
det får jag bära med mej
uti mina levnadsdar

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-04 18:36



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Precis så är det.
2017-08-21

  Lars Hedlin
Berör
2017-08-13

    ej medlem längre
Sorgligt!
2017-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP