Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På förekommen anledning

Om man arbetar i en verksamhet

där mycken representation med alkohol förekommer

och man inte tål så många droppar

så måste man helt enkelt avstå

Jag har arbetat inom resebyråbranschen i Stockholm

och det fanns många tillfällen 

då flygbolag och utländska turistbyråer

ordnade fester som promotion

Och jag minns några rötägg

som inte alls tålde spriten

utan blev oregerliga, talade osammanhängande

och bar sig allmänt svinaktigt åt  




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-04 20:47



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Dålig stil. :-/
2017-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP