Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa oss regn

Visa oss regn

Vad renhet är
Vad nytt innebär

Vad för hopp du vill ge
Vad för möjligheter vill du få oss att se

Existera i dig och hoppas gro
Vad kan du få oss att våga tro

Vackert lysande
Ljus stjärna

Desperation

Vänder oss till dig nu

Riv oss öppna

Få oss att se
Tvinga oss att be

Utmattade
Underskattade
Utskrattade

Faller vi




Fri vers (Fri form) av trixas
Läst 390 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-08-05 00:20



Bookmark and Share


  Stay Golden
Nature magics woooh!
2018-05-04

  Henning Hson
Tummen upp!
2017-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Tro och hat?
2017-08-05

    ej medlem längre
bradikt. fin tjej på fotot.
2017-08-05

    S.p.o.f
Bra ordat
2017-08-05
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas