Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppet, som ett nu.

 

 

 

Menar tyg, som i linne, doftar sandelträ, det är lätt

grova trådar, syr ihop, jag är vaken, inte du, hoppar hopprep

genom skogen, finns ett nu?

Över stenar växer mossa, alltså, som en björn

- Ja men jo, visst är det så.

hör ett sus genom, fönstret, det är öppet, när en skugga

blir ett ljus, som en fråga blir ett svar, hoppa

så får du se

grova tyget, över bröstet, är det rött

- Hallå, är du kvar?

mitt på stigen, där i hoppet, ingen ser

mitt i, finns ett jag?

Häver bröstet, är en andning, det blåser upp

som i kuling, det är styvt, alltså ganska bra

som är nära, där i fönstret och i skogen

på samma gång

- Det smakar salt

ingen fattar, bara orden, de står kvar.

 

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-05 01:12



Bookmark and Share


    paradisihelvetet
Försvann lite när jag läste din text. Wow!
2017-08-09

  Maiah VIP
När jag läser din text så kommer jag att tänka på en person jag nyligen lärt känna... det finns något i sättet du skriver som gör att det beskriver henne i förtäckta ord, häftigt
2017-08-05

    ej medlem längre
en början på uppgörelsen
på tå,
ordlösa samtalet med sig själv

greppar stopp +
2017-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo