Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenstans i universum finns rum för sådan saknad...


Om dödlig odödlighet


du dog i min mun, med din tunga lindad
passionerat runt min i en lek som aldrig
borde tagit slut

sötman i vår lek var så intensiv att allt
annat smakar bittert sen dess, inte ens
sömnens drömrika djup kommer nära


Du dog så nära mig att själva livet i mig
tog slut nånstans mitt i all vår skira lek





Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-05 01:17



Bookmark and Share


  Engel
Du skriver allt det du inte skriver.
Att även du dog.
Och. Även jag dog.
2017-10-09

  lodjuret/seglare VIP
Såg och kände först inte, sedan plötsligt hände.
2017-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP