Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig

Ibland känner jag mig osynlig, som om jag inte finns.
Min kropp trånar efter beröringen från dina händer.
Mitt hjärta saknar din kärlek, din värme.
Min längtan efter dina ord, din förmåga att hela mig tär inom mig.
Är jag bara som luft?

För då vill jag vara ditt syre, vill att du i varje andetag ska känna att jag ger dig energi.
Vill ge din kropp styrka, vill att ditt hjärta ska bulta för mig.
Är min längtan ingenting?

Jag vill att du ser mig!

 


Gör du det?




Fri vers av Angel of love
Läst 383 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-08-05 02:48



Bookmark and Share


  Peter G VIP
starkt och fint om att vi behöver bli sedda och hur tungt det är när vi inte blir det, när känslorna inte blir besvarade...
2017-09-18

    ej medlem längre
Du skriver väldigt bra
2017-09-11

  Lars Hedlin
Oerhört starkt och längtansfullt smärtsamt...
2017-08-13

  M M Mannheim VIP
Vem kan tack nej till ett sådant erbjudande
i en poetisk värld
kan allt ske!!!
2017-08-06

  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande
Kramar
2017-08-05

    ej medlem längre
underbart formulerat
gör ont att läsa
sorgen begränsar


2017-08-05

  erkki
Väldigt vackert, trovärdigt och äkta. Fint!
2017-08-05

    ej medlem längre
Så ömsint och fint skrivet om kärlek och längtan..
2017-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love