Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hover

Min kropp längs jorden

Ett levande vattenpass

Jetströmmar i skyn




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-08-05 09:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku, som inspirerar tanke och känsla!
2017-08-07

    Elisabeth Nilsson VIP
De fyra elementen svävar sammanbundna i fin haiku.
2017-08-06

    Peter Söderqvist
Härlig haiku!
Den ger en känsla av att vara.
2017-08-05

  henke_r
Fint! Jag har försökt skriva haiku men lyckas aldrig. Det gör du.
2017-08-05

    ej medlem längre
Underbara rader! Tillbaka till ursprunget med jord, vatten, luft, och elden den svävar där mellan raderna.
2017-08-05
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP