Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett krig är så gott som över men står man på randen till ett nytt?


Mellan metamorfoser och rödbruna rännilar


Bland de tusental

invid krigsslutet rullade

myter och tungomål


somliga kände varsel

andra sitt kall

många befrielse


ljudtecknen vandrade

mellan de sargade

och de mildögt vita


leenden som bar upp

stämmorna i tälten

och de utanför


i ständig väntan

mellan metamorfoser

och röbruna rännilar




Fri vers (Modernistisk dikt) av BenGust VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-05 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP