Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräsklipparmannen


mannen så allvarlig
inkommande och hjälm
strået kortfattat
låt oss säga ditt läckage 

torrlagd dykarbur byggd av pekpinnar
vandrar över flyktiga fält i Dadaab
lutar sig in med vässade ögon
lutar sig ut med erbjudanden
om två för tre eller tre för två
det finns inga kansken till salu
egentligen inga alternativ 

definitivt stor vit
tandraderna ljuger inte
när ögonen rullar bakåt gratis
skjuter sjunkande siffror över Medelhavets bord

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 302 gånger
Publicerad 2017-08-05 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson