Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar 15 (På ljudspelare)



Prydnad

Av idioter finns två slag,
friska och sjuka.
Friska idioter
är injektioner
som bringar liv
och får folk att skratta,
att jubla åt påhitten
och må bra.
Inför ett nobelpris
för idioter,
dessa vitala människor
förtjänar
medaljer för att de bär
oss alla på sina axlar.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-25 08:07



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sant! Slätstrukna människor är inte alltid så roliga. Jag tror att jag är en frisk idiot. Älskar när folk skrattar åt mina galenskaper:)
2018-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Poetisk fullträff!
2018-04-25

    Mim
Wow! Du satte huvudet på spiken!
2018-04-25

  Viksten
En särdeles bra och uppiggande text
Vi bör värna de udda
Särlingarna
De som sticker ut
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP