Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intressant hur liberallobbyn som alltid tjatar om att man inte ska döma, själva dömer alla oliktänkande.


ALLA SOM OPPONERAR SIG ÄR GALNA

alla som opponerar sig är galna

det var så det var i sovjetunionen

alla som opponerar sig är sjuka

jodå, jag är visst bekant med tonen

sverige är på väg i samma riktning

jag har valt att sätta mig på tvären

alla som opponerar sig är galna

ring till SÄPO! varsko militären!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/8 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2017-08-05 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP