Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommaroro

Jag smakar på minnet
av den stad som kommer,
den tid
jag inte levat i ännu. Häromkring
slår ljungen ut,
över hedar som betats
för länge sedan. I skogen har
fåglarna slutat sjunga,

men


det visste jag redan.


Än är sjöns vatten varmt,
än kan jag helt täcka mig
av element andra än luft

(tänk inte på eld)

än når mina fötter marken,


Än är jag inte ensam.




Fri vers (Fri form) av Nirak
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-05 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nirak