Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hittade min vän på blåbärs-backen

Jag hittade min vän på blåbärs-backen

Jag hittade min vän på blåbärs-backen
Jag fick min kyss och nästan hjärtattacken
Blåbären är väldigt goda och underbara bär
det är mycket lätt och tycka om och bli kär

Den blåa färgen är målad för oss
Svävar liksom en vacker Albatross
Blåbärs backen är som mitt andra hem
Ungefär som att nu går vi upp till Jerusalem

Man blir förundrad över denna härlighet
Känner denna otroliga smak och friskhet
Vinden smeker grenarna och får en mosaik
Som gör en väldigt ödmjuk av denna mystik

Jag hittade min vän på blåbärs-backen
Försökte dra mitt strå till stacken
Ett litet bär kunde göra denna tumult
Kyssen kändes och allt blev så kärleksfullt

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-05 19:55



Bookmark and Share


  Feminaz
Livsglad och fin dikt!
2017-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj