Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dagliga utsiktspunkt

Det låter kanske bestickande

men ju äldre jag blir

desto närmare molnen

har jag kommit

i mitt betraktande




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-05 22:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Sväva fritt
Du Örnens/
Molnens
Broder
;)
2017-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP