Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm inte för hett, inte för lågt, eller högt


Onda drömmar


Att spegla sig i din själs blanksvarta tjärn
var inte bara mitt sista misstag, det var
ironiskt nog mitt sätt att slippa vara kvar

en bisarr, pervers, ja direkt självsvådlig
vansinnesfärd till orter bortom allt känt



Och fram kom jag, men just ingenstans

längre än till gyttjan i vilken allt sedan
dess långsamt kvävs till rytmen av tid
som aldrig kommer drunkna före mig





Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-05 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP